t


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

Σχόλια γύρω από τη ζωγραφική, την τέχνη, τη σύγχρονη σκέψη


Οι επισκέπτες του δικτυακού μας τόπου θα γνωρίσουν νέες πτυχές του ελληνικού τοπίου. Θα έρθουν σε επαφή με τις καλές τέχνες, κυρίως με τη ζωγραφική & τους ζωγράφους, τους έλληνες ζωγράφους, με τα καλλιτεχνικά ρεύματα της εποχής μας...


Αναδεικνύοντας την ολιστική σημασία του ελληνικού τοπίου, την αδιάσπαστη ενότητα της μυθικής του εικόνας με την τέχνη, τη ζωγραφική, τη λογοτεχνία και την ποίηση, τη σύγχρονη σκέψη...
-----
καράβια, ζωγραφικη, τοπια, ζωγραφοι, σχολια, ελληνες ζωγραφοι, λογοτεχνια, συγχρονοι ζωγραφοι, σκεψη, θαλασσογραφίες


Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Αριστερός φασισμός...

H λειτουργία της σελίδας του Αρκά στο Facebook είχε διακοπεί με απόφαση του, εξαιτίας κακοήθους επίθεσης που είχε δεχθεί ο καλλιτέχνης κάτω από ορισμένα σκίτσα που είχε δημοσιεύσει τις προηγούμενες ημέρες, καθώς πολλοί θεώρησαν πως με τα σκίτσα του επιτίθεται κατά της κυβέρνησης...




Ο σκιτσογράφος δέχτηκε αιφνιδίως σφοδρή κριτική καθώς πολλοί θεώρησαν πως με τα σκίτσα του επιτίθεται κατά της κυβέρνησης. Σε ένα από τα επίμαχα σκίτσα, εμφανίζεται ένας άντρας που λέει: «Έχω εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση. Είναι άνθρωποι που πατάνε γερά στον αέρα».

«Με εντολή του Αρκά η σελίδα αναστέλλει τις αναρτήσεις μέχρι νεοτέρας. Ο Διαχειριστής», ανέφερε  χαρακτηριστικά  η ανάρτηση που δημοσιεύτηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Σε άλλη ανάρτηση τονιζόταν:
«Στο κλίμα τής πολιτικής βαρβαρότητας κάποιοι παρεξήγησαν κάποιες αναρτήσεις και έκαναν κακοήθη σχόλια. Έφτασαν σε σημείο να υπαινιχθούν ότι ο Αρκάς χρηματίζεται από συγκεκριμένα κέντρα για τα σκίτσα που αναρτήσαμε. Δεν συμφωνούμε με την απόφαση του Αρκά, αλλά καταλαβαίνουμε απολυτά έναν άνθρωπο που σε όλη του τη ζωή απέφυγε τη δημοσιότητα, να διασύρεται από ανεγκέφαλους επειδή, χωρίς κανένα κέρδος, έδωσε την άδεια να δημοσιεύονται σκίτσα του στο FB».

Μετά τις διαστάσεις που πήρε η διακοπή της λειτουργίας της σελίδας του Αρκά στο Facebook, η σελίδα ξεκίνησε ξανά τη λειτουργία της με ένα νέο σκίτσο.
«Επαναφέρουμε τη λειτουργία της σελίδας, γιατί η διακοπή της πήρε υπερβολικές διαστάσεις και γίνεται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης απ’ όλες τις πλευρές. Ζούμε σε άγριους, τρελούς και επικίνδυνους καιρούς...» αναφέρουν οι διαχειριστές της σελίδας.

ΠΗΓΗ:
TA NEA
Η σελίδα του ΑΡΚΑ στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: